Hol Nézheted Élőben az EB Mérkőzéseit? Gyere a Noiret Teraszára!

Élvezd a 2024-es EB izgalmait a Noiret teraszán! Nagy tévé, EB tematikájú repoharak, 3 literes sörzsiráfok, frissen nyílt koktélbár, csocsó, biliárd és darts várnak.

Hol Nézheted Élőben az EB Mérkőzéseit? Gyere a Noiret Teraszára!

Az Európa-bajnokság minden labdarúgó rajongó számára izgalmas esemény, és idén is rengetegen keresik a legjobb helyeket, ahol élőben követhetik a mérkőzéseket. Ha szeretnéd a legjobb hangulatban nézni a meccseket, akkor van egy remek tippünk számodra: a Noiret terasza!

Noiret: A Tökéletes Helyszín az EB Nézéséhez

A Noiret nemrég nyitotta meg a teraszát, amely ideális helyszín a barátokkal való közös meccsnézéshez. A teraszon egy nagy tévé várja a látogatókat, ahol élőben követhetitek az EB összes izgalmas pillanatát. Nem kell otthon maradnod a kanapén, gyere el és élvezd a mérkőzéseket egy jó társaságban!

Különleges Ajánlatok a Noiret Teraszán

1. EB Tematikájú Repoharak: A Noiret teraszán különleges, EB tematikájú repoharakban kínálják az italokat. Ezek nemcsak környezetbarát megoldások, de remek emlékek is lehetnek az EB-szezonról.

2. Sörzsiráfok: Ha a barátokkal érkezel, ne hagyd ki a sörzsiráfokat! Ezekben a hatalmas, 3 literes söradagolókban kérheted a kedvenc sörödet, amit az asztalhoz vihetsz és magadnak csapolhatsz. Ez a megoldás garantálja, hogy sosem maradjon üres a poharad a meccs alatt.

3. Frissen Nyitott Koktélbár: A Noiretben most nyílt meg egy koktélbár is, ahol különleges italokat kóstolhatsz meg. A kreatív koktélok tökéletes kísérői a meccsnézésnek, és garantáltan feldobják az estét.

Szurkoljunk Együtt a Magyar Válogatottnak!

A magyar válogatottnak nagy esélye van a nyolcaddöntőbe kerülni. Ez az izgalom és feszültség csak fokozódik, ha egy igazi szurkolói közösségben nézed a meccseket. A Noiret terasza tökéletes helyszín arra, hogy együtt szurkoljatok és ünnepeljetek minden gólt és sikert!

Szórakozás Meccsnézés Előtt és Után

A Noiret nemcsak a meccsnézéshez biztosít ideális környezetet, hanem rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a mérkőzések előtt és után is:

1. Csocsó: Mérkőzzetek meg egymással egy izgalmas csocsópartiban, és derítsétek ki, ki a legjobb az asztalnál!

2. Biliárd: Lazuljatok egy biliárd játékkal, mert az mindig jó választás egy jó sör mellé.

3. Darts: Próbáljátok ki a dartsot, és mutassátok meg, ki tud a legpontosabban dobni.

További Információk

Ha szeretnél többet megtudni a Noiret teraszáról és az eseményekről, látogass el a weboldalukra: Noiret. Ne maradj le az EB izgalmairól és élvezd a meccseket egy nagyszerű helyszínen, kiváló társaságban és remek italokkal!

Gyere el a Noiret teraszára, és tedd felejthetetlenné az Európa-bajnokság élményét!

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

csütörtök - szombat
10:00-04:00

vasárnap - szerda
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd, szerda
18:00-00:00

csütörtök, péntek, szombat
18:00-02:00

vasárnap, hétfő
zárva

Partnerek:

 banner pollus

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

hétfő - szombat
10:00-04:00
vasárnap
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd - szombat
17:00-24:00
vasárnap zárva

Partnerek:

katakomba logo 

  banner pollus