Különleges német sörök a Noiret-ban: Melyiket próbáld ki az Októberfest alatt?

Kóstolj bele az igazi bajor életérzésbe a Noiret Pubban az Oktoberfest ideje alatt! Fedezd fel a különleges német söröket, mint az Andechser Hell, Augustiner Lager Hell és még sok más. Élvezd a baráti társaságot biliárd, snooker, darts, vagy csocsó közben, és használd ki az italakciókat is.

Különleges német sörök a Noiret-ban: Melyiket próbáld ki az Októberfest alatt?

Az Októberfest nem csak egy egyszerű fesztivál, hanem egy valódi sörkultúra ünnepe. A Noiret-ban idén is felkészültünk arra, hogy a legfinomabb német sörökkel köszöntsük az ünneplőket. Ha nem tudod, melyik sört válaszd a gazdag kínálatból, segítünk: itt van a legjobb válogatásunk, hogy megtaláld a neked legjobban tetsző sört az Októberfest alatt!

1. Andechser Hell – A klasszikus bajor élmény

Az Andechser Hell egy klasszikus, tradicionális bajor világos sör, amely tisztaságával és frissességével nyeri el a sörkedvelők szívét. Szalmasárga színe és tiszta, malátás ízvilága teszi tökéletesen harmonikussá. A virágos komlóaromák és a lágy malátaízek igazi bajor sörélményt nyújtanak.

Miért próbáld ki? Ha szereted a könnyed, frissítő söröket, amelyek harmonikusak, de mégis gazdag ízűek, ez lesz a tökéletes választás.

Andechser Hell

2. Andechser Spezial Hell – A gazdagabb ízélmény

Ha erősebb ízélményre vágysz, az Andechser Spezial Hell lehet a megfelelő választás. Ez a sör testesebb és malátásabb, mint a klasszikus Hell, és magasabb alkoholtartalommal (5,9%) rendelkezik. Tiszta, friss ízével és telt malátás karakterével hódít.

Miért próbáld ki? Tökéletes választás, ha egy gazdagabb, erősebb világos sört szeretnél, amely mégis könnyed marad.

Andechser Spezial Hell

3. Andechser Weizen – Búzasör mesterei

Az Andechser Weizen egy klasszikus búzasör, amely világos mézszínével és krémes habjával hívja fel magára a figyelmet. A friss banános és mézes dinnyés aromák, valamint a finom szegfűszeges utóíz igazi különlegessé teszik ezt a sört.

Miért próbáld ki? Ha szereted a gyümölcsös és fűszeres aromákat, az Andechser Weizen egy frissítő, egyedi élményt kínál.

Augustiner Weizen

4. Augustiner Lager Hell – A müncheni klasszikus

Az Augustiner Lager Hell egy ikonikus müncheni sör, amely tiszta, könnyű és malátás ízvilággal rendelkezik. Ez az enyhe, pezsgős sör tökéletesen frissítő, ideális választás azoknak, akik egy könnyed és mégis karakteres sört keresnek.

Miért próbáld ki? Ha egyszerű, mégis ízletes világos sört keresel, amely tökéletesen passzol a baráti beszélgetések mellé, ne hagyd ki!

Augustiner Lager Hell

5. Maisel’s Weisse Original & Alkoholfrei

Maisel's Weisse Original és Alkoholfrei: A Maisel's Weisse vöröses borostyán színét a legfinomabb búza- és árpamaláták gondos kiválasztása adja, egyedi karakterét pedig a sörfőzőmesterek generációkon át öröklődő, saját tiszta tenyésztésű élesztővel történő nemes érlelési eljárás adja. A finom élesztő friss aromája és kellemes gyümölcsös jegyei a maláta enyhe fűszerességével, gyümölcsös és szegfűszeges ízekkel, valamint egy leheletnyi szerecsendióval párosulnak. A lecsengésben a Maisel's Weisse-re jellemző enyhén gyümölcsös, fűszeres búzasör-íz bontakozik ki. 

Miért próbáld ki? Egyszerre ízletes és egészséges választás, ami bármikor élvezhető!

Maisel’s Weisse Original

6. Augustiner Oktoberfest 2024 – Az ünnepi különlegesség

Ez a sör kifejezetten az Októberfestre készült. Az Augustiner Oktoberfest 2024 egy édeskés malátában gazdag Festbier, amely kiegyensúlyozott komlós keserűséggel és tiszta, telt ízekkel rendelkezik.

Miért próbáld ki? Ha az Októberfest szellemében keresel valami különlegeset, ez a sör az ünnep esszenciáját hordozza magában.

Augustiner Oktoberfest 2024

7. Franziskaner Weissbier – A krémes klasszikus

A Franziskaner Weissbier egy krémes és gazdag hefeweizen, amely a banános és szegfűszeges ízjegyek tökéletes kombinációját nyújtja. A gyümölcsös és fűszeres aromák harmonikus keveredése különleges élményt kínál.

Miért próbáld ki? Ha szereted a krémes és gyümölcsös söröket, ez az igazi klasszikus neked való.

Franziskaner Weissbier

8. Paulaner Münchner Hell – Az elegancia megtestesítője

A Paulaner Münchner Hell a müncheni sörök egyik gyöngyszeme, amely tiszta és világos aranyszínével tűnik ki. Finom maláták és lágy komlóízek jellemzik, ami igazán elegánsá teszi.

Miért próbáld ki? Ha egy elegáns, mégis könnyed sört keresel, amely tökéletesen illik a bajor ételekhez, ez a sör remek választás.

Paulaner Münchner Hell

9. Kulmbacher Pils – A ropogós pilsner

Az Kulmbacher Pils egy klasszikus pilsner, amely ropogós, virágos ízvilággal és finom keserűséggel rendelkezik. Könnyed és frissítő, ami nagyszerű választás lehet azok számára, akik szeretik a karakteresebb söröket.

Miért próbáld ki? Ha kedveled a kesernyésebb, ropogósabb söröket, akkor a Kulmbacher Pils ideális választás.

Kulmbacher Pils

10. Hacker-Pschorr Weissbier – A természetes frissesség

A Hacker-Pschorr Weissbier egy természetes, zavaros búzasör, amely telt ízével és frissítő karakterével igazán különlegessé teszi. A gyümölcsös, malátás ízek tökéletes harmóniát alkotnak, klasszikus csatos üvegbe zárva.

Miért próbáld ki? Ha frissítő és természetes ízélményre vágysz, amely hűsít és élénkít, ezt a sört nem szabad kihagyni.

Hacker-Pschorr Weissbier

Az Oktoberfest hangulatát nálunk még tovább fokozzuk, hiszen az itt felsoroltakon kívül is számos klasszikus bajor sörrel várunk, hogy igazán különlegessé tegyük az októbert. Hagyományos bajor sörfőzési eljárásokkal készült láger és búzasörök széles választéka csapolva várja a sörkedvelőket. Minden pohárban ott van a bajor életérzés és a német sörkultúra legjava – a Noiret bárban megízlelheted az autentikus, ősi receptek alapján készült fesztiválsöröket, amiket máshol nem találsz meg!

A Noiret-ban nem csak különleges söröket és koktélokat élvezhetsz, de szórakozási lehetőségek széles tárháza is vár. Tíz Brunswick biliárdasztal, snooker asztal, darts gépek és táblák, valamint csocsóasztalok állnak rendelkezésre. Kiváló hely baráti összejövetelekhez, születésnapi bulikhoz, céges rendezvényekhez is, hangulatos boxokkal és remek kiszolgálással. A Noiret-ban minden este különböző italakciókkal várják a vendégeket, így tökéletes választás egy kellemes és aktív kikapcsolódáshoz​.

 

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

csütörtök - szombat
10:00-04:00

vasárnap - szerda
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd, szerda
18:00-00:00

csütörtök, péntek, szombat
18:00-02:00

vasárnap, hétfő
zárva

Szeretnék információt kapni az akciókról és a hírekről

 


banner pollus

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

hétfő - szombat
10:00-04:00
vasárnap
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd - szombat
17:00-24:00
vasárnap zárva

Partnerek:

katakomba logo 

  banner pollus