Nézd élőben Az Olimpiát a Noiret Teraszán!

Nézd élőben a 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitóját a Noiret Teraszán! Élvezd a nagy képernyős közvetítést, 3 literes sörzsiráfokat, frissen nyitott koktélbárt és szórakozási lehetőségeket, mint csocsó, biliárd és darts. Ünnepeld az olimpiai szellemet barátaiddal Budapest egyik legjobb teraszán! 

🎉 Nézd élőben Az Olimpiát a Noiret Teraszán! 🌟

Az idei 2024-es párizsi olimpiai játékok megnyitó ünnepsége közeleg, és mi lenne jobb hely arra, hogy ezt az izgalmas eseményt élőben kövesd, mint a Noiret Terasza Budapesten? Ha még nem döntöttél, hol nézd a megnyitót, akkor olvass tovább, mert a Noiret a tökéletes helyszínt kínálja számodra és barátaid számára!

Élő közvetítés nagy tévén – Ne maradj le egyetlen izgalmas pillanatról sem!

A Noiret nagy képernyős tévével vár, ahol élőben nézheted az olimpiai játékok megnyitó ünnepségét. Az élő közvetítés élménye semmihez sem hasonlítható, hiszen együtt izgulhatsz a tömeggel, és minden izgalmas pillanatot valós időben élhetsz át.

3 literes sörzsiráfok – Kiváló társasági élmény és friss sör az asztalodon

A Noiret teraszán különleges sörzsiráfokkal is várunk, amelyek akár 3 liter friss, jéghideg sört is tartalmaznak. Tökéletes választás, ha barátaiddal együtt szeretnél sörözni, miközben élvezitek az olimpiai közvetítést. A sörzsiráfot az asztalhoz viszitek, és magatoknak csapolhatjátok le a sört – ez az igazi társasági élmény!

Frissen nyitott koktélbár – Különleges italok, amelyek feldobják az estét

Ha inkább koktélokat kóstolnál, akkor a Noiret frissen nyitott koktélbárja is rendelkezésedre áll. Különleges italokkal várunk, amelyek garantáltan feldobják az estédet. Akár egy klasszikus Mojito-ra, akár egy egzotikus Pina Colada-ra vágysz, nálunk megtalálod a kedvenc italodat.

Szórakozási lehetőségek – Csocsó, biliárd és darts a meccsek előtt és után

A meccsek előtt és után sem kell unatkoznod a Noiretben, hiszen számos szórakozási lehetőség vár rád. Csocsó, biliárd és darts asztalok állnak rendelkezésedre, hogy még több élményt szerezz barátaiddal. A versenyek szünetében vagy a meccsek után is remek lehetőség, hogy kicsit mozogjatok és jól érezzétek magatokat.

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat – találkozzunk a Noiret teraszán, és élvezzük együtt az olimpiai játékok megnyitóját!

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

csütörtök - szombat
10:00-04:00

vasárnap - szerda
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd, szerda
18:00-00:00

csütörtök, péntek, szombat
18:00-02:00

vasárnap, hétfő
zárva

Partnerek:

 banner pollus

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

hétfő - szombat
10:00-04:00
vasárnap
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd - szombat
17:00-24:00
vasárnap zárva

Partnerek:

katakomba logo 

  banner pollus