Szeptemberi Diákkedvezmény a Noiret Bárban!

Diák vagy Budapesten? Ne hagyd ki a Noiret Bár szeptemberi diákkedvezményét! Dreher 0,5L csak 750 Ft diákigazolvány felmutatásával! Élvezd a biliárd, darts és csocsó lehetőségeket baráti áron, és kapcsolódj ki a legjobb társaságban! 🍻🎯

 

Kedves Diákok!

Az egyetemi élet elindult, és bár az új kalandok izgalmasak, a szeptember sok új anyagi kihívással is járhat. Az albérlet, rezsi, közlekedés, tankönyvek és az egyéb költségek könnyen megterhelhetik a pénztárcádat, és a mindennapok kihívásai mellett nehéz lehet megoldani a szórakozást is. Éppen ezért mi, a Noiret Bárban, segítünk abban, hogy a tanulás mellett jusson idő és lehetőség a kikapcsolódásra is! 🎯

Miért tudunk segíteni?

Szeptemberben, amikor az egyetemi élet pörgése elkezdődik, a diákoknak számos új kiadással kell szembenézniük. Az albérlet kifizetése, a lakás berendezése, a tankönyvek beszerzése, a napi élelmiszer-költségek és a közlekedés mind komoly terhet róhatnak rád. Emellett ott vannak a szórakozási költségek, hiszen mindenki szeretne egy kicsit lazítani, ismerkedni, és új barátokat szerezni ebben az időszakban.

De tudjuk, hogy az egyetem nem csak tanulásról és a kötelező teendőkről szól! A kikapcsolódás és a társasági élet is fontos része az élménynek, ezért mi, a Noiret Bárban úgy döntöttünk, hogy szeptemberben különleges ajánlattal könnyítünk a terheiden.

🎁 Szeptemberi Diákkedvezmény 🎁

Az egész hónapban várunk titeket a Noiret Bárban egy különleges akcióval, hogy a barátokkal töltött idő is beleférjen a költségvetésedbe:

Dreher 0,5L csak 750 Ft diákigazolvány felmutatásával! 🥳

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Hívd meg a haverokat, gyertek el hozzánk, és töltsétek az estéket biliárd, darts vagy csocsó mellett – mindezt baráti áron, hogy a feszített nap végén egy kicsit lazíthassatok.

Miért válaszd a Noiret Bárt?

  • Biliárd élmény: Szalonunkban 10 darab kilences méretű, brunswick century típusú biliárd versenyasztal várja a játék szerelmeseit, ahol kipróbálhatjátok magatokat akár profi körülmények között is.

  • Darts minden mennyiségben: 8 darab eurodarts dartgép és 5 darab steel dart-tábla (amely bővíthető akár 13-ra) biztosítja, hogy mindig legyen hely egy jó játékra. Gyere és próbáld ki tudásod, legyen szó kezdő vagy haladó szintről!

  • Csocsózási lehetőség: Csocsózni jó, főleg egy Dreher mellett! Barátságos légkörben mérhetitek össze tudásotokat, és garantáltan jól szórakozhattok a szaktársaitokkal.

Miért érdemes benézned hozzánk?

Mert a Noiret Bár nem csak egy hely, hanem egy közösség is, ahol összejöhettek a szaktársakkal, megismerkedhettek más diákokkal, és egy jó Dreher mellett könnyebben felejthetitek el a hétköznapi gondokat. Az egyetemi élet része az is, hogy néha lazíts, kikapcsolódj, és jól érezd magad. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy ezt megtehesd – anyagi korlátok nélkül!

Találkozzunk a Noiret Bárban, és indítsd be az egyetemi évet a legjobb hangulatban! 🎉🍺

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

csütörtök - szombat
10:00-04:00

vasárnap - szerda
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd, szerda
18:00-00:00

csütörtök, péntek, szombat
18:00-02:00

vasárnap, hétfő
zárva

Partnerek:

 banner pollus

Nyitvatartás:

Biliárdszalon:

hétfő - szombat
10:00-04:00
vasárnap
10:00-02:00

Koktélbár:

kedd - szombat
17:00-24:00
vasárnap zárva

Partnerek:

katakomba logo 

  banner pollus